ناصر قفلی، خیّر مدرسه ساز کشور در سال 1315 در خانواده ای هشت نفره و متدین متولد شد. پدرشان مرحوم عبدالحسین قفلی از معتمدان به نام مشهد بود که در سال1337 به دیار باقی شتافت و مادرشان بی بی سلطنت ، حاصل این ازدواج دو دختر و چهار پسر بود.
دکتر ناصر قفلی بعد از گرفتن مدرک دیپلم برای ادامه تحصیل به کشور آلمان رفت و تحصیلاتش را در آنجا تا مقطع دکترای کشاورزی ادامه داد.
ناصر قفلی خیّر مدرسه ساز مرحوم عبدالحسین قفلی
ناصر قفلی، خیّر مدرسه ساز کشور در سال 1315 در خانواده ای هشت نفره و متدین متولد شد. پدرشان مرحوم عبدالحسین قفلی از معتمدان به نام مشهد بود که در سال1337 به دیار باقی شتافت و مادرشان بی بی سلطنت ،حاصل این ازدواج دو دختر و چهار پسر بود. دکتر ناصر قفلی بعد از گرفتن مدرک دیپلم برای ادامه تحصیل به کشور آلمان رفت و تحصیلاتش را در آنجا تا مقطع دکترای کشاورزی ادامه داد.در سال43 بعد از سال ها دوری از کشور و کسب مدرک دکترا در رشته دامپروری و گرفتن تخصص در زمینه مرغداری به همراه همسرش رزماری به ایران باز می گردد .
دکتر ناصر قفلی پس از بازگشت به ایران مشغول به کار مرغداری می شود. بعد از چند سال فعالیت در این کار، او نخستین فردی است که مرغ یک روزه تخم گذار را در ایران تولید می کند و چندی بعد در بیست وهفتمین سال تاسیس مرغداری تصمیم به ساخت یک بیمارستان می گیرد.ناصر قفلی این تصمیم خود را با برادرشان حبیب الله قفلی، که رئیس جامعه خیّران کشور بودمطرح کردنند، آرزوی ساخت مدرسه رویایه شیرینی بود که بعد از شنیدن آرزوی پدر یعنی عبدالحسین قفلی در جوانی در ذهن حبیب الله قفلی شکل گرفته بود ، ایشان یکبار به همراه پدر هنگام عبور از میدان طبرسی می بیندکه پدر با دیدن تابلوی دبیرستان حاج تقی آقا بزرگ آرزو می کند که اگر روزی توانایی مالی داشت، همچون حاج تقی آقا بزرگ در راه خیر پیشقدم باشد.
با شنیدن خواسته ی دکتر ناصر قفلی گویا همان آرزوی پدر دوباره برای ایشان تداعی شد و این موضوع را با دکتر ناصر قفلی در میان گذاشتند و از کمبود فضاهای آموزشی در منطقه قاسم آباد مشهد، برایشان گفتند. این شد که به همراه برادر به مناطق مختلف مشهد سر زدند و تصمیم گرفتند با توجه به کمبود مدارس در محدوده قاسم آباد و الهیه این منطقه را برای ساخت مدرسه انتخاب کنند .در شروع برای ساخت یک مدرسه که 12 کلاس داشت باشد اقدام کردنند و روز ولادت حضرت علی(ع) نیز به عنوان روز افتتاح این مدرسه تعیین کردنند و اینگونه الهیه مشهد نقطه ی شروع برای تحقق یک آرزو شد .اولین مدرسه را به نام مادرشان بی بی سلطنت قفلی و در فاصله ای کوتاه دومین مدرسه راهنمایی پسرانه را به نام پدرشان عبدالحسین قفلی نیز تاسیس نمودنند .
پس از آن در همان منطقه در مدت پنج سال، پنج مدرسه بزرگ با 12 کلاس به همراه سالن های چند منظوره و کتابخانه شامل مدرسه شاهد خاندان قفلی و دو هنرستان به نام برادران قفلی و دو هنرستان دیگر به نام بانوان قفلی به نیت پنج تن افتتاح شد و دو مدرسه ، هشت کلاسه دیگر در وکیل آباد به نام ثامن الحجج(ع) تأسیس شد.
همچنین ایشان با مشارکت دولت چهار مدرسه در کلات نادر، سه مدرسه روستایی در خواف، یک مدرسه استثنائی در روستایی در بجستان، سه مدرسه در چابهار و سیستان و بلوچستان و یک مدرسه مشارکتی نیز در بندرترکمن به نام همسرش رزماری قفلی افتتاح کرده اند..
پسر ایشان کریم علی قفلی نیز همچون پدر در این راه قدم گذاشتند و یک مدرسه در تهران به نام کریم علی قفلی و نیز یک نهارخوری در هنرستان کشاورزی امام صادق(ع) ساخته اند.دکتر ناصر قفلی آرزو دارند " تمام دانش آموزان در مدارسی مقاوم تحصیل کنند و از امکاناتی مساوی بهره ببرندزیرا از نظر وی پیشرفت یک کشور از اهمیت به آموزش سرچشمه می گیرد. و ساخت مدارس هوشمند باید در حال حاضر برای بهرمندی از عدالت آموزشی باید در راس قرا بگیرد "
ناصر قفلی خیّر نیک اندیشی که بیش از 20 سال است قدم در راه مدرسه سازی گذاشته و همچنان در این راه با هدف ایجاد محیطی مناسب وبهداشتیبرایتحصیلفرزنداناینمرزوبومقدمبرمیدارد و در حال حاضر رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور می باشند و در این راه پیش قدم هستند .مانا ومستدام باشند و راه شان برقرار .
منابع
زندگی نامه ی دکتر ناصر قفلی در سایت خیرین مدرسه ساز و گزارش عفیفه ناظمی با اندکی تلخیص
با عضویت در خبرنامه پیـام امیـد از طریق ایمیل یا موبایل می توانید از برگزاری کمپین های کمک رسانی و رویدادها ما با خبر شوید
وب سایت پیام امید چارچوبی را برای جمع آوری کمک های مردمی و اعطای آن به نیازمندان فراهم می آورد. با پیام امید خیرین کمک های خود را به دست نیازمندان واقعی می رسانند. کمک های کوچک شما در کنار پیام امید نیازهای بزرگی را برآورده می کند